Viu els orígens de Catalunya!
Vine i deixa’t encisar per una vila on es trepitja història a cada pas.

RUTES A PEU

RUTES BTT

RUTES URBANES

FIRES I FESTES

VISITES GUIADES

ON DORMIR

ON MENJAR

ON COMPRAR

RIPOLL. Una vila per visitar, una vila per viure!

No marxis sense visitar…

El Monestir

Descobriu la història del bressol de Catalunya gaudint d’una fascinant visita a l’emblemàtic Monestir de Santa Maria de Ripoll. Acosta’t a un dels edificis més bells i evocadors de Catalunya. La portalada, la basílica i el claustre, en fan un conjunt únic al món.

El Museu

Avui, és un dels museus d’etnografia més antics de Catalunya. En destaquen les col·leccions relacionades amb els pastors, la pagesia, els oficis, la religiositat popular, la farga catalana i el ferro forjat i les armes de foc portàtils ripolleses.

L’Scriptorium

Una exposició permanent sobre el món dels copistes ripollesos a l’edat mitjana que, de manera interactiva i didàctica, ofereix la possibilitat de conèixer el passat cultural de la població, en la producció i còpia de manuscrits, alguns dels quals van ser dels més importants d’Europa.

La Farga Palau

Visita guiada per grups a un dels darrers exemples d’una indústria històrica, la farga catalana, que va tenir un paper molt important en el desenvolupament industrial per a l’obtenció del ferro durant els segles XVII i XVIII. 

Informa’t!

Plaça de l’Abat Oliba, s/n
Horari hivern

De dilluns a dissabte:
Matí: de 10:00 a 13:30 h
Tarda: de 15:30 a 18:00 h

Diumenges : de 10:00 a 14:00